torsdag 26 november 2009

När prisutdelarna fick pris

I veckan samlades turismnäringen i Umeåregionen för att julmingla. Traditionsenligt delade turistbyrån och turistprojeketet UR-turism Ko-priser till företag som utmärkt sig under året som gått. Älgens Hus fick Ume-tjuren, Skeppsviks Herrgård fick Ume-Kon och Kafé Anno 1762 fick Ume-Kalven. Vi gratulerar de värdiga vinnarna en gång till!

När applåderna tystnat och kamerablixtarna lugnat sig, steg Donald Eriksson från företaget Aurora Borealis upp och bad att få ordet. Ingen av oss på turistbyrån eller på UR-turism som dagligen arbetar med information och destinationsutveckling, visste något om vad som stod på.
- Vad är detta, tänkte vi alla samtidigt.
Donald berättade hur han sett en flygande leksaksko i en affär och fick en idé... Sen bad han turistbyrån och UR-turism att komma upp på scenen.
- Jaa, sa Donald, vi från näringen tycker att ni också förtjänar ett pris för det jobbet ni gör, och därför ska ni få en Flygande Ko och vi hoppas att ni fortsätter med att ta oss till flygande höjder!

Visst var det en fyndig och snäll idé av Donald! Det värmde oss att få den Flygande Kon som ger oss ännu mer arbetsglädje. Vi känner både uppskattning och att det vi gör betyder något för våra företag. Det vill vi tacka för!

Nu siktar vi på att få en Flygande Tjur!

/Erja

1 kommentar:

  1. Hej på er!

    Och jag måste gratulera er till Den Flygande Kon! Superkul initiativ av Donald! Jag önskar er en Riktigt God Jul!

    KRAMAR
    Erika

    SvaraRadera