fredag 30 oktober 2009

Dagens funderingar

Även dagen innan Allhelgona finns folk på stadens gator och vissa bemödar sig också ett besök till oss på byrån. Några av dagens besök har berört affärernas öppettider i helgen. Vad undertecknad har förstått stänger många någon timme tidigare idag, medan de flesta har öppet mellan 12-16 imorgon lördag.

Andra har frågat efter möjligheterna att få sina smutsiga kläder tvättade. Denna fråga är inte ovanlig, speciellt inte bland folk från andra länder. Tyvärr har vi ingen sådan tvätt-service i Umeå. Det alternativ som finns är att åka till First Camp och hoppas på att deras servicehus med tvättmaskiner är tillgängligt (är bäst att fråga personalen på plats om man inte är boende på campingen).

Andra gäster har kunnat konstatera att de inte känt till Norrlandsoperans nya biljettförsäljning, utan har istället gått till vår vanliga biljettförsäljare; Biljettcentrum i Folkets Hus. Det kan uppenbarligen informeras bättre om att man på Norrlandsoperan också där kan köpa biljetter till Operans föreställningar(utan tillkommande serviceavgift).

Andra tankar som har slagit mig under dagen är att jag har några restauranger kvar att besöka i stan. Nya restaurangen Bistro Le Garage är en, Aschanska Villan och Skeppsviks Herrgård är andra. Har Du matställen Du inte varit på? Ta en titt under ÄTA på vår hemsida!

Sist men inte minst måste jag ägna en tanke åt våra västerbottninska marknadsförare Rabhi, Erika och Tove i Idol 2009. Extra roligt är att vi på vår hemsida råkar ha fått med Umeå-bon Tove på bild. Hittar ni henne? Hur som hejar vi som vanligt lite extra på nämnda 3 ikväll. Heja heja!

Glada helghälsningar
/Nina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar