torsdag 30 juli 2009

Borta bra men hemma Bäst!

Efter cirka en månad bland Skyskraporna i Shanghai har jag återvänt till Turistbyrån. Skulle vilja uttrycka det som att jag blev ”riktigt inslängd i vardagen” på direkten. Att juli månad här på byrån innebär full rulle hade jag lyckats förtränga. Möttes av goa norrmän, trevliga svenskar och en hel massa andra nationaliteter som också höll humöret uppe. Kan man ha ett bättre jobb? Att jag dessutom har härliga kollegor som hjälper till att friska upp minnet på en tjej som ätit på tok för mycket ris de senaste 4 veckorna är en bonus.
Riktigt kul att vara tillbaka måste jag säga!

En borttappad mobil (inlämnad på turistbyrån) återfann sin ägare efter ett digert detektivarbete signerat Clara och Karin. (Senast slagna nummer var inlagt som "Älsklingen" och vi är ju inte blyga för att ringa till folk!)

En fotbollsfestival som vuxit till en av de största ungdomscuperna i Sverige, Stora Nolia, fint väder och en underbar stad (!) gör att trycket på övernattningsmöjligheter runt om i hela regionen är stort just nu. Dagens utmaning; att leta fram boende åt desperata besökare. Hur omöjligt det än kan verka så går det alltid att hitta ett rum eller en stuga någonstans. Återigen, förstklassigt detektivarbete!

Från extrema 40 grader i Shanghai till ett behagligt 20-gradigt Umeå. Underbart!

/Clara

1 kommentar:

  1. Underbart att höra din story Clara och Underbart att du är tillbaka!! Kan inte annat än hålla med om att vi har både toppenkollegor och toppenjobb :-)

    Johanna

    SvaraRadera