måndag 31 augusti 2009

Det rullar på

Begagnade cyklar har varit dagens tema. Framförallt utländska men även svenska studenter som letar cyklar sen över en vecka börjar se lite desperata ut. Vi börjar också bli lite rådvilla om vad vi ska tipsa om. Annonser på internet och i lokaltidningar är inte så lätta att läsa om man ännu inte hunnit lära sig svenska.

Tips till alla umebor som har någon cykel över stående i garage eller förråd: Sätt upp en engelskspråkig lapp någonstans på universitetet. Jag vågar nog nästan garantera snabb försäljning.

Men det är som vi sagt tidigare jätteroligt med alla nya studenter som tittar in till oss på byrån och vill veta ALLT om stan och vad man kan göra här. Spännande utmaningar för oss informatörer! Måste erkänna att det är lite fel säsong för att jag direkt ur huvudet ska kunna komma med information om skidspår...

/Karin

1 kommentar:

  1. Och Öppen Gemenskap uppmanar alla som har cyklar som står hemma och inte är till egen användning - Kom till Second Hand Sport med den så går den till försäljning till de stackars studenterna som kommer i flockar varje dag här. Vi har kris på cyklar, tyvärr!

    SvaraRadera