lördag 8 augusti 2009

Värmebölja

Fortfarande är det fantastiskt härligt sommarväder. Uteserveringarna i stan verkar vara överfulla nästan jämt! Många av de frågor vi fått här de senaste dagarna har handlat om badplatser och vi har till och med haft en besökare som frågat om vi säljer glass här på Turistbyrån. Kanske är det något vi kan fundera på till nästa sommar... Skulle säkert uppskattas av både besökare och personal!

Fortfarande är det många turister i regionen och nu har dessutom höstens nya studenter börjat dyka upp - både svenska studenter och utbytesstudenter. Jättekul med alla nya, glada och entusiastiska umebor tycker vi på Turistbyrån!

För den som vill göra sig en liten utflykt rekommenderas kvarnområdet i Vindeln. Även om sommarens Konst i Kvarn är slut för säsongen finns till exempel Naturum Vindelälven och Café Mjölnaren att besöka.

/Karin

1 kommentar:

  1. Vår egen glass! Det vore kanon. Då kan man ta sig en egen och gå ut och sätta sig på rasten. Och då menar jag självklart att jag skulle betala för den..=P Skulle vi göra vår egen kanske, umeåglassen.

    SvaraRadera